De Peugeot Club De Peugeot Club
DOELSTELLING Wij proberen dus in de eerste plaats vooral een (h)echte vriendenclub te zijn waar het plezant is elkaar telkens opnieuw te kunnen ontmoeten tijdens de verschillende clubevenementen. Dit gaat van clubstands op de gekende oldtimerbeurzen, maandelijkse rondritten in binnen- of buitenland welke georganiseerd wordendoor onze enthousiaste leden of door het Comité, de PUG- en track Days, de babbelavonden en de jaarlijkse algemene vergadering, gezien wij het statuut van een vzw hebben. Onze agenda is dus steeds goed gevuld. De BCOP kan u ook helpen bij het zoeken naar onderdelen en staat u bij met raad en daad, daar waar dit mogelijk is. De Club is stichtend lid van de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV), die de aangesloten clubs en hun leden informatie, hulp en bijstand biedt in hun gemeenschappelijke belangen. Als clublid van de BFOV, genieten onze leden van aantrekkelijke verzekering en takeltarieven. Verder zijn we aangesloten bij l'Aventure Peugeot. Deze vereniging, die door de familie Peugeot in 1982 werd gesticht, overkoepelt wereldwijd alle Peugeot-oldtimerverenigingen. Hier kunnen we belangrijke documenten aanvragen en bekomen in verband met uw Peugeot-oldtimer, en sinds kort ook van nieuwe hermaakte PEUGEOT classic onderdelen . Frank De Reu Voorzitter
PEUGEOT CLUB BELGIUM
vzw | BCOP - CBAP | asbl PEUGEOT CLUB BELGIUM
Created by VAP © 2020-05
Allereerst hartelijk dank voor uw belangstelling voor de Club GESCHIEDENIS Op 25 oktober 1979 was de officiële oprichting van de Club, onstaan uit de passie voor oude PEUGEOT voertuigen. Zo werd uit een vriendenkring van een vijftal personen de huidige vereniging geboren te Waterloo. Op 13 oktober 2019 vierden wij het 40-jarig bestaan van onze vereniging. Bezoek onze fotoreeks van de gebeurtenis Van 3 tot 5 mei 2019 organiseerden wij de Internationale Aventure Peuget Meeting (IAPM) te Houffalize. De BCOP of PEUGEOT CLUB BELGIUM, is een nationale club welke het statuut van vereniging zonder winstoogmerk heeft. De club is bijzonder begaan met zijn leden en streeft naar een (h)echte vriendenkring met ruime belangstelling voor al wat met Peugeot te maken heeft. Nieuw is dat onze vereniging sinds 2019, door de integratie van de PUGDRIVERS, open staat voor alle Peugeotfanaten; daarmee bedoelen wij dat iedereen die iets met het merk Peugeot te maken heeft, welkom is in onze club. Dus van de Peugeot oldtimerliefhebber tot de bezitter van de moderne Rifter, over de fiere houder van Peugeot koffie- of pepermolens, fiets- of motorfietsbezitter of eender welk andere materiaalbezitter van het gekende merk, allen zijn welkom in onze vereniging. Samen kunnen wij een opwaardering geven aan het merkwaardige patrimonium dat het merk in de loop van zijn meer dan 200 jarig bestaan geproduceerd heeft.
vzw | BELGISCHE CLUB VOOR OUDE PEUGEOT’S - CLUB BELGE DES ANCIENNES PEUGEOT | asbl & PUGDRIVERS
LAATSTE NIEUWS / FOTO’S VIDEOCLIP DANA WINNER MOTION & EMOTION
Voorwoord | FR
AANDACHT !!! Door de opgelegde maatregelen tegen het Coronavirus waren/zijn onze Clubactiviteiten tot nader order opgeschort! Hoe moet het nu verder? Voorlopig de kat uit de boom kijken! U mag wel opnieuw rondrijden.