PEUGEOT CLUB BELGIUM
DOELSTELLING Wij proberen dus in de eerste plaats vooral een (h)echte vriendenclub te zijn waar het plezant is elkaar telkens opnieuw te kunnen ontmoeten tijdens de verschillende clubevenementen. Dit gaat van clubstands op de gekende oldtimerbeurzen, maandelijkse rondritten in binnen- of buitenland welke georganiseerd wordendoor onze enthousiaste leden of door het Comité, de PUG- en track Days, de babbelavonden en de jaarlijkse algemene vergadering, gezien wij het statuut van een vzw hebben. Onze agenda is dus steeds goed gevuld. Nieuw is dat onze vereniging sinds kort open staat voor alle Peugeotfanaten, daarmee bedoelen wij dat iedereen die iets met het merk Peugeot te maken heeft, welkom is in onze club. Dus van de Peugeot oldtimerliefhebber tot de bezitter van de moderne Rifter, over de fiere houder van Peugeot koffie- of pepermolens, fiets- of motorfietsbezitter of eender welk andere materiaalbezitter van het gekende merk, allen zijn welkom in onze vereniging. Samen kunnen wij een opwaardering geven aan het merkwaardige patrimonium dat het merk in de loop van zijn meer dan 200 honderd jarig bestaan geproduceerd heeft. De BCOP kan u ook helpen bij het zoeken naar onderdelen en staat u bij met raad en daad, daar waar dit mogelijk is. De Club is stichtend lid van de Belgische Federatie voor Oude Voertuigen (BFOV), die de aangesloten clubs en hun leden informatie, hulp en bijstand biedt in hun gemeenschappelijke belangen. Als clublid van de BFOV, genieten onze leden van aantrekkelijke verzekering en takeltarieven. Verder zijn we aangesloten bij l'Aventure Peugeot. Deze vereniging, die door de familie Peugeot in 1982 werd gesticht, overkoepelt wereldwijd alle Peugeot-oldtimerverenigingen. Hier kunnen we belangrijke documenten aanvragen en bekomen in verband met uw Peugeot-oldtimer, en sinds kort ook van nieuwe hermaakte PEUGEOT classic onderdelen . Frank De Reu Voorzitter
Voorwoord | FR
vzw | BCOP - CBAP | asbl PEUGEOT CLUB BELGIUM
Allereerst hartelijk dank voor uw belangstelling tegenover de Club GESCHIEDENIS Op 25 oktober 1979 was de officiële oprichting van de Club, onstaan uit de passie voor oude PEUGEOT voertuigen. Zo werd uit een vriendenkring van een vijftal personen de huidige vereniging geboren te Waterloo. In 2019 vieren wij het 40-jarig bestaan van onze vereniging. Van 3 tot 5 mei organiseerden wij de Internationale Aventure Peugeot Meeting (IAPM) te Houffalize. De BCOP is een nationale club welke het statuut van vereniging zonder winstoogmerk heeft. De club is bijzonder begaan met zijn leden en streeft naar een (h)echte vriendenkring met ruime belangstelling voor al wat met Peugeot te maken heeft.
vzw | BELGISCHE CLUB VOOR OUDE PEUGEOT’S - CLUB BELGE DES ANCIENNES PEUGEOT | asbl & PUGDRIVERS
LAATSTE NIEUWS / FOTO’S VIDEOCLIP DANA WINNER MOTION & EMOTION
À tous les participants à l'IAPM 2019: Merci de votre présence ! Pour voir les photos, cliquez ici. Pour voir la vidéo, cliquez ici. *** An alle Teilnehmer der IAPM 2019: Vielen Dank für Ihre Teilnahme! Um die Bilder zu sehen, klicken Sie hier. Um das Video zu sehen, klicken Sie hier. *** Aan al de deelnemers aan de IAPM 2019: Bedankt voor jullie komst! Om de foto's te zien, klik hier. Om de video te zien, klik hier. *** To all participants at IAPM 2019: Thank you for attending! To see the pictures, click here. To see the video, click here.
De Peugeot Club De Peugeot Club